Presunúť na hlavný obsah

Šperky podľa Kylie Minogue

Feminity

Pôvabná a šarmantná speváčka Kylie Minogue je tvárou šperkov značky TOUS, ktoré sú rovnako výnimočné ako ona sama. Podobne ako Austrálčanka, aj vy môžete svoj jemný vzhľad narušiť výraznými doplnkami z rozmanitých drahých kovov podľa vlastného výberu.

Platina, zlato v rôznych farbách, striebro alebo chirurgická oceľ, všetko obohatené luxusnými drahokamami, kameňmi a pravými perlami, to je kolekcia šperkov TOUS. Investícia, ktorá vás nielen mimoriadne skrášli, ale aj nikdy nestratí na hodnote.

Značka šperkov je charakteristická doplnkami s motívom medvedíka. Zvieratko môžeme vidieť na prsteni, náramkoch i náušniciach. Medzi materiálmi, z ktorých sú prívesky vyrobené, sa určite nájde aj ten, ktorý sa vám bude hodiť k akémukoľvek oblečeniu. Aj k tomu dnešnému.

„Life is Music“ je názov kolekcie ozdôb navrhnutej speváčkou. Náramok je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele a je obohatený príveskami s hudobným a ženským motívom ako lodička či okuliare. Nechýba na ňom ani iniciála mena Kylie a spomínaný macík. Ďalším nápadom speváčky je prívesok gitary z klasického žltého zlata, ktorý sa najlepšie vyníma na koženom náhrdelníku.

Ak chcete byť jedinečná a nosiť šperk rovnakej vlastnosti, siahnite po náramku z osemnásť karátového ružového zlata. Doplnok na vašej ruke pritiahne zaručene pozornosť vašich kolegýň a vzbudí v nich túžbu po ňom. Kombinácia farebného zlata s pravou perlou a večernou róbou z vás urobí kráľovnú elegantnosti. O trochu menej honosne, no určite nie menej na úrovni budete pôsobiť, ak si do uší pripnete kvetové náušnice z vylešteného striebra.

Luxusné šperky TOUS ponúkajú i široký výber prsteňov. Vyberte si buď strieborný široký prsteň, ktorý akoby nosila Kleopatra, alebo si nastoknite na prst prsteň, ktorý je tvorený zo zlatých špirálovito točiacich sa obručí a na vašom prstenníku vyvrcholí pravým diamantom.